Fugtige tips mod tørt hår

Her giver din frisør dig endnu et par gode tips om behandling af tørt hår

Her på frisør Goldlocks hårmode blog fortsætter vi historien, vi startede for i januar, omhandlende tørt hår og dets mulige årsager.

Vi har indtil videre omtalt emnerne:

 1. Forsømmelse af re-moisturizing efter hårvask
 2. For lidt moisturizing
 3. For snavset hår
 4. Tro ikke, at olie er din moisturizer
 5. Brug af vandbaserede produkter uden forsegling

Læs de første 3 tips her

Læs tip 4 og 5 her

Og her får du de næste 2 mulige fejlkilder:

 1. Brug af styling produkter som moisturizers:
  Det primære formål for stylingprodukter er ikke at forbedre sundheden for dit hår. Ligesom det primære formål med fugtgivende produkter / moisturizers heller ikke er at forme og style dit hår. Der findes enkelte crossover produkter, som kan gøre begge dele, men de fleste kan ikke. Flydende styling produkter kan se fristende ud som fill-in, når du har brug for en moisturizer, men de kan indeholde alkoholer og mineralsk olie, som på længere sigt vil udtørre dit hår. Så lad være!
 2. Fokus på hårrødder i stedet for hårspidser:
  Din hårspids er den tørreste del af din hårstreng og dermed også den mest sårbare i forhold til at knække. Den naturlige ”olie,” som din hovedbund afgiver, bevæger sig nemlig ikke langt nok ud i håret til at nå til hårspidsen. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på forebyggende behandling af den. Arbejd et fugtgivende produkt ind i dit hår lige fra rod til spids. Nogle nøjes endda med at begrænse påførelsen af moisturizer til de yderste 75 % af hårstrengen, da det inderste hår – som nævnt – ofte har nok naturlig ”olie” fra hovedbunden.

Læs sidste afsnit af din modefrisørs føljeton om behandling af tørt hår i næste uge. Her får du emnerne:

 1. For megen moisturizing
 2. For langvarige hårbehandlinger
3120 replies

Kommentarer er lukkede.