Tips imod tørt hår

Giv dit hår livet tilbage. Se her, hvordan du holder dit hår fugtigt og glansfuldt – også om vinteren

Er dit hår lige så tørt som en ørken? Har du derfor behov for at fugte dine lokker hver dag? Og er det særligt slemt i det kolde vintervejr? Fortvivl ikke. Her er et par gode tips til, hvordan du får dit sunde og glansfulde hår tilbage.

Du har sikkert prøvet at moisturize dit hår hver dag. Og jeg gætter på, at det ikke haft den ønskede effekt. Hvad gør du så? Og er der overhovedet noget at gøre. Ja, det er der altid.

Hvis din daglige fugtgivende behandling ikke er nok, bør du tænke på at give dit hår flere lag af beskyttelse. Lidt ligesom du jo også putter flere lag af tøj på kroppen for at beskytte den imod vind og vejr – særligt, når det er koldt om vinteren. Dit hår har sådan set nøjagtigt de samme behov.

Så du bør starte dit ”hår-genopretnings-forløb” med en såkaldt Deep Conditioning behandling. Denne behandling skal fungere som dit nederste lag af beskyttelse, så at sige.

Dernæst skal du bruge det, vi på udenlandsk kalder en Leave in Conditioner, eller sagt på en anden måde en vandbaseret leave in moisturizer (”bliv i håret fugtgiver”).

Forsegl herefter de fugtgivende lag med en olie. Her anbefaler vi mandelolie pga. dens mange gode egenskaber.

Afslut din behandling med en hårcreme for at give håret det sidste beskyttende og fugtgivende lag.

Så er du klar til at trodse vind og vejr med fugtigt og glansfuldt hår hele vejen.

Vi ønsker dig god fornøjelse.

2798 replies

Kommentarer er lukkede.