Lang hår med tape-on extensions

Tape-on extensionsTape-on extensions – en god og fleksibel genvej til smukt langt modelhår

Tape-on extensions giver dig langt hår med ægte hår på en nem og skånsom måde. Tape-on hair extensions fastgøres med en speciel type gennemsigtig type tape der er fremstillet til hår ekstensions. Tape-on hair extensions holder længe, men er meget nemme at fjerne igen når dette bliver akruelt.

Metoden er specielt velegnet til fint hår der kan være lidt skrøbeligt, da trenserne er meget tynde  og gennemsigtige.

Med denne metode er du sikker på at undgå synlige tegn på at du bruger hair extensions. Hair Extensions Tape er en dobbeltsidet gennemsigtig tape, som sættes på en tynd trense. Skulle en evt. blæst prøve at afsløre dine Tape Extensions, er det kun din hovedbund der kommer til syne.

Tape on Extensions kan også sagtens bruges af dig med et mere tykt og kraftigt hår, men vi anbefaler dog kvinder med et meget kraftigt hår at benytte en af vores andre metoder, da trensene med tapen på vil komme til at fylde for meget i et tykt og kraftigt hår.

Efter 4-8 uger tager man sine Tape Extensions af, renser dem for tape, påsætter en ny tape, og håret er igen klar til brug. Lettere bliver det ikke!

Holdbarheden for denne metode varierer meget efter, om du har et fint eller kraftigt hår. Det varierer også efter, hvor ofte og hvordan du plejer dit hår og dine extensions. For Tape Extensions er holdbarheden på omkring 3 måneder.

Hair Extensions Tape kan vise sig at være den perfekte løsning for dig. Prøv det hos os!