Slut med tørt hår

Din frisør giver gode råd om tørt hår

Her bringer din modefrisør sidste afsnit i føljetonen om tørt hår. Vi beskriver punkt for punkt de mulige ”fejlbehandlinger” og giver dig tips til at ”gøre det rigtigt”.

Vi har tidligere omtalt fejlkilderne herunder:

 1. Forsømmelse af re-moisturizing efter hårvask
 2. For lidt moisturizing
 3. For snavset hår
 4. Tro ikke, at olie er din moisturizer
 5. Brug af vandbaserede produkter uden forsegling
 6. Brug af styling produkter som moisturizers
 7. Fokus på hårrødder i stedet for hårspidser

Læs tip 1-3 her

Læs tip 4-5 her

Læs tip 6-7 her

Her får du fejlkilde 8 og 9:

 1. For megen moisturizing:
  Korrekt fugtede hårstrenge føles ikke klæge og våde. De føles derimod smidige og stærke – selv når de er tørre. Anvendelse af for megen moistuizer og ”forsegling” kan efterlade dit hår som værende konstant vådt, hvilket gør det vanskeligt at style. Sørg for at fordele produktet ligeligt og nøjsomt i håret. Det vil ikke alene gøre stylingen lettere. Det vil også spare dit sengetøj, din sofa og dit bilsæde for unødige fedtpletter fra dit hår.
 2. For langvarige hårbehandlinger:
  Imens nogle få behandlinger, såsom henna, kræver langtidsanvendelse, så behøver de fleste deep conditioning behandlinger kun at vare 30 minutter eller mindre. Mange føler, at hvis de beholder hårbehandlingen i natten over, så hjælper det på blødheden og fugten i håret. Men et stadigt stigende antal indser, at 30 minutters behandling er mindst lige så effektive som 8 timer. Husk, at de som har produceret din conditioner har testet produktet og derfor ved, hvor lang tid det skal anvendes for at være mest effektivt. Så følg brugsvejledningen. Den er der af en grund.

Således kom vi igennem serien om behandling af tørt hår her på vores blog om hårmode. Læs med igen i næste uge, hvor din frisør leverer flere tips, inspiration og ideer om alt indenfor hårmode – lige fra ”sådan sætter de kendte deres hår” til blogs om hair extensions og de sidste nye hår trends.

3345 replies

Kommentarer er lukkede.