Slicked hairstyle for wavy hair – hårmode for alle

Slikket frisure til bølget hår er en frisure, alle med langt hår kan lave. Og du behøver ikke engang en modefrisør til hjælp

Guido Palau, som er kreativ konsulent hos Redken har til denne frisure virkelig haft fokus på at udnytte forcerne i de individuelle hårstrukturer som grundlag for den mest optimale og smarte frisure.

I dette friske pust til hårmoden 2013 har han således draget fordel af to modsat-rettede teksturer i håret. Resultatet er blevet en blanding af det våde look forrest i håret og så den mere bølgede frisure bag til. Denne frisure behøver man ingen frisør for at kreere. Den er for stort set alle – og særligt for de kvinder, der i forvejen har det naturligt bølgede hår.

Sådan laver du selv frisuren “slicked hairstyle for wavy hair (oversat: slikket frisure til bølget hår)

  1. Først preparerer du dit hår ved at anvende f.eks. “Redken’s guts 10 root targeted volume spray foam” i dit fugtige hår fra rod til spids. Dette vil hjælpe og skabe et godt grundlag for din videre styling.
  2. Benyt en hårtørrer, og gør det tørre hår ru med fingrene for at opnå en struktureret overflade, samtidig med at du trækker håret tilbage fra panden.
  3. Det næste, du skal, er at skabe bølger i de nederste to-tredjedele af håret. Du kan gøre dette ved hjælp af et krøllejern.

Hvis du har glat hår, bliver du nødt til at gøre en ekstra indsats med dette. Tag sektioner på 2,5-4 cm af dit hår og vikl det omkring krøllejernet. Hold det herefter i 5-10 sekunder. Når du har krøllet alle sektioner af dit hår, så kør fingrene let igennem det. Du behøver ikke bekymre dig, hvis det ser for krøllet ud, for har du glat hår oprindeligt, vil dine krøller snart løsne op på egen hånd.

Hvis du har naturligt bølget hår, er du heldig. Så er alt, du skal gøre at fikse dine bølger. Du tager bare krøllejernet krøller tilfældige sektioner på omkring 5-7 cm i et par sekunder. Lidt ligesom når du vikler dit hår rundt om fingrene.

  1. Påfør en pænt stor mængde “Hardwear 16 super strong Gel” på de forreste 5-7 cm af håret, imens du “slikker” det tilbage med fingrene og lader panden være blottet.
  2. Spray den øverste tredjedel af frisuren med f.eks. “Forceful 23 super-strength finishing spray”. Brug til føntørreren igen på de forreste 5-7 cm af håret som sidste finish.

Se fotos af frisuren her

3494 replies

Kommentarer er lukkede.