Pagehår er in i hårmoden anno 2013

Pagehåret er kommet for at blive på mere permanent basis. I 2013 hårmoden har den virkelig udviklet sig og giver dig et væld af varianter

 

Når tiden er inde, og du har brug for forandring, er der ikke noget så befriende som at klippe dit hår i en page. Denne proces med fornyelse efterlader dig med en følelse af friskhed, både når du ser dig i spejlet, og når du kigger ned på gulvet og ser alle de “døde”, tunge hårspidser, din modefrisør har klippet af.

Her i 2013 dukker pagen igen op i hårmoden – både som frisure med og uden frynset pandehår. Så hvis du er ude efter en ny frisure for 2013 og tør springe ud i en page, kan det bare være, det er på høje tid.

 

I 2012 var der én type pagehår, der virkelig slog igennem i hårmoden; den moderne page. Dens primære formål var at komplimentere det vintage-inspirerede tøj og det look, der var dominerende på catwalks og i modeblade verden over. Det var dog en stil, der krævede fuld beslutsomhed virkelig at rokke ved.

 

Her i 2013, er den moderne page stadig en mulighed. Men page som en hårstil for sig selv er også ved at arbejde sin vej ind i hårmoden på en mere grundlæggende og fleksibel måde. Tendensen har banet vejen til page stilarter med både skulder længde og hagelængde – dvs. frisurer, der er enkle og moderne nok til at arbejde på tværs mange forskellige stilarter.

 

Du kan se eksempler på de mange nye måder at lave pagehår på hér, hvor også flere prominente kvinder viser deres version af frisuren.

 

4166 replies

Kommentarer er lukkede.