Goldlock står for opsætning af hår til enhver fest

Opsætning af hår til bryllup, galla eller anden særlig fest

Er du på vej til fest eller julefrokost og vil gøre lidt ekstra ud af dig selv? Så tilbyder vi opsætning af hår med både glimmer, farver, extensions og andre smukke ting.

Du er på vej til den store nytårsfest og har den flotteste kjole og de højeste stilletter på. Så du er helt klar til fest, næsten… For der mangler vist lige prikken over i’et, nemlig opsætning af dit hår!

Nytårsaften er jo præcis den aften på året, hvor det er tilladt med lidt ekstra glitter og glamour. Så her var det måske en kærkommen lejlighed til at få tunet hverdags-hestehalen op med lidt ekstra power og humør. Hos Goldlock kreerer vi en flot og unik opsætning af dit hår, inden du går videre til festen. Det kunne være alt lige fra en ”glamurøs opsætning” til en ”sej mohawk” eller ”fletning a la Lauren Conrad.”

Vi bruger alle de tricks, vi kan komme i tanke om for at sætte dit hår op til narrestreger og en ekstra god fest. I vores opsætning af hår kan således indgå alt lige fra glimmer, farve og hair extensions – det hele udvalgt på baggrund af dine ønsker, behov og personlige stil kombineret med vores ekspertviden indenfor opsætning af hår.

Vi kan også levere opsætning af hår til din nytårsaften, for vi holder ekstraordinært åbent d. 31, men vi er snart fuldt booket, så bestil tid NU!

Du kan også selv skabe en flot frisure. For inspiration prøv eksempelvis at google “gala hairstyles” eller “wedding hairstyles”

4341 replies

Kommentarer er lukkede.