Ny trend på vej – Hårmode 2013

Half-Tuck på vej tilbage – Hårtrends 2013

Sådan bliver hårmoden i 2013. Læn dig tilbage og lad din modefrisør guide dig rundt i de sidste nye hårtrends.

To gange om året – eller hver gang en ny sæson for trends og hårmode begynder – har hver og én af os en perfekt undskyldning for lige at opfriske vores personlige stil og ikke mindst vores hår.

Og det er især på håret, vi kan lave en tydelig statement på den person, vi er og på den forandring og udvikling, vi hele tiden gennemgår.

Her på siden vil din frisør i den kommende tid tage dig på en lille rejse igennem de nyeste tendenser og frisurer inden for hårmode. Du vil således i de næste uger blive guidet igennem forårs og sommer hårmoden for 2013.

Her kommer den første modefrisure:

The half-tuck (”den halvgemte”). Oversat: håret delvist gemt bag øret.

Her får du en helt enkel, men meget markant frisure tendens. Nogle gange er det de små ting, der tæller. Opmærksomhed på detaljen; den sidste finish på fingerneglen, hvordan en knap er knappet, eller netop hvordan håret er gemt bag øret.

Måske tror du ikke engang, at sidstnævnte detalje er værd at kalde ”en frisure”, endsige ”en hårtrend.” Men nogle gange er de største trends defineret i selv de mindste ting, og dette er én af de gange. Håret gemt bag øret?? Nej, håret HALV-gemt bag øret. Dét er den vigtige forskel at bemærke, når denne hårmode vinder ind på os i 2013.

Se et par eksempler på the half-tuck her.

Det bliver spændende at se om half-tuck også slår igennem i Danmark

Og læs med i næste uge, når din modefrisør afslører flere hemmeligheder om forårs og sommer hårmoden anno 2013.

3122 replies

Kommentarer er lukkede.