Hot Fusion Extensions

En af de mest populære hair extensions metoder på markedet

hot-fusion-extensions-hot-fusion-hair-extensions-hot-fusionHot Fusion Extensions er en fleksibel hårpåsætnings metode, som gør det muligt for dig, at sætte lige præcis den frisure du ønsker. Det er en populær metode, da den ligesom Cold Fusion metoden ikke kommer til syne når vinden blæser.

Hot fusion er små totter af ægte hår, i enten 0,5 grams eller 1 grams totter. Totterne bliver sat på med en varmetang hvor kreatinen er på totten.

Kreatin er et af de proteiner som vores eget hår og negle er lavet af. Derfor er der ingen allergifremkaldende stoffer involveret.

Hotfusion gør det let at sætte håret op, da de små kreatin bindinger ikke er synlige.

Hårextensions sat på med hotfusions metoden kan holde op til cirka 3 måneder. Herefter sker aftagningen af dine hotfusion hair extensions ved brug af kreatin ”remover”, som opløser hver tot som så kan aftages.

Pleje af hotfusion:

Der skal bruges oliefrie hårprodukter, men brug en god hårkur og olie dråber til længderne.

Dine extensions kan sagtens genbruges, hvis du dermed har passet godt på dem. Totterne sættes på igen på samme måde som de første gang blev sat på. Mere end 2 timer skal der ikke til før at dine Hot Fusion Extensions er påsat og klar.

Er du ude efter en populær og permanent hårpåsætning som giver dit eget hår mere fylde og længde, så er Hot Fusion Hair Extensions helt sikkert noget for dig!