Hårmode tips 2013 – lav hestehale

Læs her, hvordan hår tendenserne bliver i 2013. Lad din modefrisør opfriske dig med den sidste nye hårmode – den lave hestehale med sideskilning

Low ponytail / Lav hestehale med sideskilning.

At skille dit hår et andet sted end de fleste andre kvinder – f.eks. væk fra midten –  kan gøre underværker, hvis du ønsker at gøre noget, der bare er lidt anderledes. Og så er det oven i købet seneste skrig indenfor hårmode.

Bare et lille “move” af din skilning enten til venstre eller til højre for midten kan nemlig hurtigt ændre dit udseende og forvandle det. Det er f.eks. tilfældet med den lave hestehale, når den helt unikt sammensættes med en anden af 2013 ’s tendenser indenfor hårmode, nemlig sideskilningen.

Richard Chai Love brugte denne fortolkning af den lave hestehale til at komplimentere sin meget sporty forår / sommer 2013 kollektion. Den sideskilte, lave hestehale harmonerer godt med det tennis-inspirerede look, idet den udstråler både den sporty og slanke vibration, men bibeholder det lidt polerede.

Vi stødte også på den sideskilte lave hestehale, da den blev præsenteret på Jenny Packhams forårs / sommer catwalk. Her så vi frisuren blive delt til venstre for derefter at blive snoet fra højre side af hovedet og helt ned imod nakkens venstre side, hvor den endelig fastgjordes i en hestehale.

Såre simpelt – og alligevel helt bedårende smukt udtrykte denne fortolkning af hestehale-trenden en ekstra klassisk og elegant vibration.

Læs med i næste uge om endnu en variation af low ponytail hårmoden 2013.

og/eller smugkig lidt billeder her

3201 replies

Kommentarer er lukkede.