Hårmode tendenser – platin blond

Din modefrisør fortæller her om én af forårets trends inden for hårmode, – det platin blonde look

Hvis det nogensinde har været ude af mode, så kan vi ikke huske det; hvilket jo så er en anden måde at sige, at platin blond er en af 2013 absolutte trends indenfor hårfarve.

 

Med Ruby Jean Wilson som trendens seneste “poster girl”  har vi den perfekte baggrund for igen at genskabe 1960ernes “Factory Girl”-stemning her i den nye sæson.

 

Så hvis du planlægger at skifte hårfarve, og hvis du går efter en hårfarve, der får dig til at skille dig ud fra mængden, så overvej at chokere med et blondt hår. En hårfarve, som måske får din omverden til at måbe, men samtidig til også selv at overveje det platin blonde hår.

 

Til tider bliver mørke hårrødder betragtet som en ønskværdig del af den afblegede, blonde hårstil. Men ønsker du at afprøve den platinblonde hårfarve i nær fremtid, mener vi, det vil være sikrest at undgå “the dirty roots look”.  Gå hellere efter en helfarvning i platin blond / hvidblond. Det betyder ganske vist mere vedligeholdelse, men hele virkningen af det platin blonde look vil blive betydeligt mindre, hvis du vælger de mørke rødder.

 

Læs mere og se eksempler på den platin blonde hårmode her

 

Og følg med i næste uge, hvor vi giver flere bud på 2013 hårmoden.

2860 replies

Kommentarer er lukkede.