Hair extension og solbriller simpel hårmode lige nu

Hårmode lige nu

Har du lyst til, at der skal ske noget nyt med din frisure, og vil du gerne følge trenden? Så læs her, hvad der rør sig indenfor hårmode lige nu

Når vi taler hårmode lige nu, og som det har været i gennem efteråret, er der i højere grad kommet fokus på holdbarhed og kvalitet end på overforbrug og for meget bling bling. Det betyder, at man nu lægger langt mere vægt på den gode og alsidige klipning.

Det er meget de mørke og afdæmpede farver, der karakteriserer vores hårmode lige nu, såsom rød, violet, brun og kobber. Og så må det gerne have skarpe kanter og se velklippet ud. Det er altså farvel til det pjuskede og ”casual” surferhår. Korte frisurer har præget billedet meget i den seneste tid hårmode , vi får se om den trend stadig vinder frem i det nye år.(det får I snart en update om)

Den afdæmpede kvalitetsfokuserede hårmode lige nu kombineres dog fortsat med den generelle trend ud i at iscenesætte sig selv. Vi vil meget gerne udtrykke, hvem vi er, igennem den måde, vi ser ud på. Hos Goldlock er vi helt med på disse tendenser indenfor hårmode lige nu, og vi sørger altid for at give dig mulighed for at kombinere vores viden med dine ønsker og dit unikke udtryk.

Hvis det kunne friste dig, er det også muligt at skabe et smukt, langt hår med naturligt og ægte look ved hjælp af vores store udvalg af kvalitets hair extensions.

Vi kommer snart med en update, for der er masser af nyt på vej indenfor hårmode i det nye år.

1728 replies

Kommentarer er lukkede.