Hårmode 2013 – med et strejf af 60erne

Bouffant håret fra 60erne gør comeback i hårmoden anno 2013. Frisuren er et stilfuldt modstykke til den øvrige tendens til det mere casual look

 

“Dynamisk” er et ord, der bedst beskriver 60erne – også hvad angår hårmode. Der skete simpelthen så meget nyt og revolutionerende dengang, og derfor er dette årti også en evig kilde til inspiration, når man vil skabe nye impulser f.eks. inden for hårmoden.

Også i hårmoden 2013 har man været tilbage i 60erne og hente guldkorn frem. Det handler især om det begreb, man kalder bouffant. Bouffant er – frit oversat – fyldigt eller “volumiseret” hår. Det vil med andre ord sige, at hvis du ikke har fyldigt hår i forvejen, så skaber du det i kraft af forskellige virkemidler.

 

Denne hårmode tendens går lidt imod mange af de andre vibrationer i 2013 hårmoden, hvor det meget handler om det simple og det casual look – og hermed også den mere let-overkommelige styling.

 

Bouffant stilen kan have forskellige udtryk og forskellig fylde, men fælles for alle frisurer inden for denne stilart er det, at man overordnet set tilstræber at fremme en udstråling af stil, selvtillid og klasse.

 

Det primære kendetegn ved denne frisure er, at du får toppen af hovedet / kronen til at se meget fyldig ud. Og på de fleste catwalks rundt omkring i øjeblikket kombineres denne fyldige top med en dyb sideskilning.

 

Prøv selv den hotteste 60 hårmode anno 2013 – og bliv inspireret af billederne her.

3247 replies

Kommentarer er lukkede.