Hair extensions – charme, selvtillid og lækkert hår

Vi har alt i extensions. Kig ind til os og få råd og vejledning om hårforlængelse, og forlad os inden længe med langt, smukt modelhår takket være hair extensions

Hos goldlock har vi hårforlængelse for enhver pengepung og personlig stil.

Som den førende city frisør i København er vi meget optagede af at møde dig, der hvor du er indenfor netop ovennævnte kriterier vedr. din personlighed og økonomiske formåen.

Samtidig kan vi selvfølgelig godt lide at dele al vores viden og erfaring om hårmode med dig, hvis du har lyst til at høre om det. Vi kunne f.eks. fortælle dig om alle de mange muligheder, der findes ift. at skabe dit lange drømmehår ved hjælp af kvalitets hair extensions i alle mulige farver, længder, kvaliteter og strukturer.

Vi har hår extensions i nærmest samtlige nuancer, du kunne forestille dig, og sortimentet spænder også vidt ift. konturerne – dvs. glat hår forlængelse, bølget hårforlængelse og så videre.

Så har du gået og ventet på, at dit hår skulle vokse sig langt og flot, men har mistet tålmodigheden, så kig ind til din city mode frisør i København og få sat vore flotte hair extensions i håret. Og ca. en time senere har vi tryllet vi din frisure om til lækkert langt modelhår.

Som din seriøse rådgiver og frisør er det altid vores mål, at du går herfra og ud i byen med både smukt hår og et smil på læben. Det kan ikke være anderledes. Vi håber at se dig.

Husk scorekajs 3 S´r: Charme, selvtillid og lækkert hår

3204 replies

Kommentarer er lukkede.