Hair Extensions til det forførende look

hair extensions, hair extensions billigtFå lavet dine hair extensions billigt hos Danmarks førende extension frisør

Du går sikkert tit og dagdrømmer om lige at kunne give dit look et lille ekstra pift med et snuptag. Og af til ville du sikkert ønske, at dit hår voksede bare LIDT hurtigere, så du kunne føre ideerne ud i livet her og nu.

Skulle du gå med sådanne ønsker, kunne hair extensions være løsningen for dig.
Frisør Goldlock kan gøre dine drømme til virkelighed – og det endda til kun den halve pris i forhold til andre steder.

Igennem de sidste 5 år har man kunnet få hair extensions billigt hos Frisør Goldlock, og vi har i denne periode nået at lave hårforlængelse på over 7000 glade kunder. Derfor betragter vi os selv som førende i Danmark, når det vedrører at levere extensions både billigt og professionelt.

Typiske hair extensions giver dit hår 60-80 cm ekstra, og de kan fås i nærmest alle tænkelige nuancer og farver. Ligeledes fås de i både glat og krøllet version.

Extensions med fjer

Frisør Goldlock har fået nogle super fede extensions med fjer som er  super flotte til din vilde aften ude . Extensions med fjer påsættes med pot tot metoden.

Vi benytter 4 forskellige metoder til hårpåsætning:

Hot fusion/hot pot metodenhair extensions, hair extensions billigt, cold fusion metoden, tape on extensions, samt flettemetoden.

Hos Goldlock kan du også få påsat dine hair extensions billigt – se priserne her.

Hos Frisør Goldlock® bruger vi blandt andet Hot Pot metoden til hårpåsætning

Hot Pot metoden er sammen med hot fusion metoden, den mest skånsomme metode, og den ødelægger på ingen måde dit hår. Vi bruger altid kun ægte hår, som er nøje udvalgt. Håret sættes på i individuelle totter udelukkende med forvarmet keratin.

Resultatet bliver fantastisk og meget naturligt, da dit hår samtidig beskyttes mod varmen fra connectoren.

Alt afhængig af mængden af totter er dine hair extensions sat på indenfor ca. 1-2½ time med hot pot metoden. Herefter kan du gå ud på gaden igen med et smukt og naturligt nyt look.

Flettemetoden

Men der er i dag flere måder at påsætte hair extensions billigt på. For eksempel tilbyder vi også hårforlængelse påsat via flettemetoden.

hair extensions hair extensions billigt extensions metoderDenne teknik er nøje tilpasset skandinaviske kvinders ofte skrøbelige og fine hårkvalitet. Flettemetoden er en af de mest anerkendte metoder i Europa, og den er meget anbefalelsesværdig til at give dit hår god længde og volumen.

Processen foregår således, at vi væver tynde flettekanter vandret langs hovedbunden, hvorefter vi syr vore eksklusive hair extensions på flettekanterne. Det er en meget skånsom måde at få påsat sine extensions på, da håret ikke belastes af varme og ej heller knækker hverken under eller efter processen.

Tape on and off metoden

Her benytter vi en tynd trense, som vi sætter tape på. Og herefter begynder arbejdet med at sætte extensions på dit hår.

Denne metode er særdeles velegnet til det mere fine og skrøbelige hår, men kan også sagtens benyttes til tykt hår. Har du meget tykt hår, bør du dog nok overveje en af vore andre metoder, da banerne ellers vil komme til at fylde for meget.

Efter 4-8 uger tager man sine tape extensions af, hvorefter de renses for tape, og man påsætter ny tape. Så er håret klar til brug igen.

Holdbarheden af denne type hårforlængelse varierer meget. Typisk siger man omkring 3 måneder, men det kan også være kortere eller meget længere tid. Det afhænger meget af dit hår, og hvordan du behandler både det og dine extensions.

Cold fusions extensionshair extensions, hair extensions billigt, hårpåsætning

Cold fusion er en meget skånsom metode, hvor dine hair extensions fastgøres med små ringe. Man stikker en tot af dit eget hår igennem en såkaldt loop, og herefter trækkes dit hår igennem en lille micro ring. Når man så klemmer denne micro ring med en tang, sidder hårforlængelsen pludselig fast på dit eget hår.

Fremgangsmåden er på ingen måde skadelig for dit hår. Og når du engang vil have dine extensionsud igen, klemmer man blot på den modsatte side af ringen, og så kan totten tages af.

Når der er gået 4-6 uger, tager man netop hårforlængelsen af som beskrevet ovenfor, rykker den op, og sætter den på igen. Og sådan kan man fortsætte, indtil dine extensions skal udskiftes, eller du får lyst til at prøve en anden flot frisure.

Hvis du er påpasselig, kan de holde i helt op til 6 måneder, og så må man sige, at du har haft hair extensions billigt i en lang periode.

Få påsat kvalitets hair extensions billigt:

Det behøver det ikke at koste en bondegård at få nyt lækkert langt hår. Hos Goldlock er påsætning af hair extensions billigt, men selv om det er billigt, er der ikke sparet på kvaliteten.

Vores hair extensions er lavet af ægte hår og af den bedste kvalitet. Valget af hårpåsætnings-metode vælges med udgangspunkt i hvilken type, der passer din hårtype bedst.

Kontakt Frisør Goldlock® Hair Extensions og få en gratis tid, hvor vi kan fortælle dig lidt om vore produkter og om, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan nemt finde os lige ved Nørreport Station, se vores beliggenhed her!