Din city frisør, Goldlock giver dig både lækkert hår og gode tips

En god frisør i København følger selvfølgelig de nyeste trends

Her på siden serverer vi din city frisør både godt frisør håndværk, rådgivning om dit unikke hår, påsætning af hair extensions samt sidste nyt om hårmoden.

Søger du en city frisør i København K, hvor du både kan være sikker på at dit kostbare hår bliver behandlet med omhu og professionalisme, og søger du samtidig en modefrisør, som kan give dig godt råd om hårpleje, så er Goldlock sandsynligvis det optimale valg for dig.

Vi er nok også den frisør i København, der har den største erfaring og knowhow inden for påsætning og rådgivning om hår forlængelse – det man også kalder hair extensions. Og endelig kan du på vores hjemmeside også finde et væld af blogs og artikler omkring hårmode. For eksempel fortæller din city frisør dig, hvad der rør sig rundt omkring på de store catwalks i hele verden indenfor hårmode.

Vi er med andre ord ikke bare en helt almindelig frisør. Vi leverer også rådgivning, inspiration og tips om det sidste nye indenfor modefrisurer og hair fashion fra det store udland. Denne service yder vi både personligt og via vores hjemmeside.

I vort store galleri på siden kan du se forskellige hårmodeller fremvise, noget af alt det, din city frisør kan forkæle dig og dit hår med. Her kan du både finde forskellige hårfarver, hår extensions og meget mere.

Kigger du under news and tips, kan du lure, hvad der præcis rør sig indenfor hårmoden. Lige nu omtaler vi især foråret og sommeren 2013.

Og under beliggenhed kan du se præcis, hvor din frisør bor her i København K. Som du hurtigt vil kunne opdage, ligger din city frisør så centralt i København, at du vil kunne tage direkte ud at shoppe eller på café med veninderne, lige efter at du har forladt frisøren.

Vi håber at se dig snart her hos Goldlock – din city frisør i København K.

3255 replies

Kommentarer er lukkede.