Flotte extensions med flettemetoden

Med flettemetoden slipper du helt for kemiske produktfleter

Har du et ønske om at ligge alle de kemiske produkter til side, måske pga. allergi eller fordi du gerne vil vælge det der er sundest for dit hår og din krop, så er flettemetoden uden tvivl noget for dig.

Den Europæiske flette motode er den mest skånsomme hair extensions metode  der bliver lavet med ægte hår.

Flettemetoden er nemlig lavet til dig, som ikke ønsker at dit hår og din hovedbund kommer i nærheden af lim og andre kemiske produkter. Metoden tager udgangspunkt i afrikanske flettemetoder, men er med tiden blevet skræddersyet til skandinaviske kvinders ofte fine og skrøbelige hår.

Der bliver flettet 2-3 tynde baner i v-form, som ikke lægger et tryk på håret, håret kan derfor komme op i en høj hestehale uden det kan ses.

Tynde fletninger af dit eget hår flettes vandret langs din hovedbund, og derefter syes dine hair extensions på. Flettemetoden egner sig til de fleste hårtyper, dog egner den sig specielt godt til dig med et fint hår der har tildens til at knække, da denne metode ikke belater håret. Flettemetoden tillader at du kan varmeglatte dit hår helt oppe ved hårpåsætningen, da du ikke skal tage hensyn til lim eller tape.

Efter ca. 3 måneder bør du få rykket dine extension op på plads. Er du påpasselig med dine hair extensions kan de genbruges i helt op til 1 år.

Aftagningen sker ved at vi klipper syningerne op, fjerner extensions banerne, hvorpå vi fletter dine fletninger op. Dette er en meget skånsom aftagnings metode for håret.

Pleje af flette metoden:

Der må benyttes alle slags shampoo, hårkure, balsam og olie dråber. Håret må føntørres, farves og glattes. Red håret i tørt inden og efter hårvask.

Hos Goldlock handler det og dig og din tilfredshed, og derfor tager vi os, sammen med dig, tid til at finde den bedste løsning for dig og dit hår!