Hvad er hår extensions lavet af?

Er extensions ægte hår? Med Remy hair er det

Med extensions af ægte hår er du sikret, at alle hårstrå og fibre vender i samme retning. Derfor kan det holde sig ekstra pænt og flot.

Vi får ofte spørgsmål om hår extensions er lavet af ægte hår, og hvilken type hair extensions vi bruger, derfor vil jeg her kort beskrive den standard vi benytter i salonen, REMY standarden!

Vores extensions i ægte hår, som vi henter i Kina, Thailand og Europa, er af en helt særlig kvalitet. Det holder sig smukt og glansfuldt i længere tid end andre extensions, alene fordi det er 100 % ægte hår. Af samme grund filtrer det heller ikke i samme grad som andre extensions, der ikke er helt ægte hår.

Non remy hår er også extensions i helt ægte hår, men her vender alle hårstrå og hårfibre ikke nødvendigvis altid i samme nedadgående retning, hvilket du vil mærke en betydelig forskel på, når du plejer og sætter dit flotte lange hår.

Extensions af ægte remy hår beskyttes oftest heller ikke af et silikonelag, fordi det naturlige hårfibre i sig selv kan holde håret sundt. Hårforlængelsen skal plejes fuldstændig som normalt hår. Her skal du også altid sørge for at undgå udtørring af håret og holde det fugtigt.

Men ønsker du extensions af ægte hår, er remy hair uden tvivl et smukt og sikkert valg. Det betragtes som værende den allerbedste kvalitet indenfor hair extension.

4468 replies

Kommentarer er lukkede.