Gæstebog

Log ind for at skrive et indlæg

Ida AmalieIda Amalie skrev den 19. marts 2012 at 07:11:
Verdens bedste frisør Jeg vil lige pointere at jeg er fuldstændig ligeglad med hvad folk skriver/siger om Goldlock.dk, jeg vil ikke have lavet mit hår andre steder end hos Goldlock! Da det er helt igennem professionelt, og supergod service! Jeg synes det er en skam der er så mange der haar ondt i røven over hvor mange kunder de egentligt har. De laver mit hår op til hver premiere, club optræden osv! De er klart de bedste! Hvis man kunne give 100 stjerner gjorde jeg det ! Ida Amalie
Verdens bedste frisør
Jeg vil lige pointere at jeg er fuldstændig ligeglad med hvad folk skriver/siger om Goldlock.dk, jeg vil ikke have lavet mit hår andre steder end hos Goldlock! Da det er helt igennem professionelt, og supergod service! Jeg synes det er en skam der er så mange der haar ondt i røven over hvor mange kunder de egentligt har.
De laver mit hår op til hver premiere, club optræden osv! De er klart de bedste!
Hvis man kunne give 100 stjerner gjorde jeg det !

Ida Amalie
Nanna Sarah Sallam OlsenNanna Sarah Sallam Olsen skrev den 19. marts 2012 at 07:11:
skide godt!! frisør goldlock er top professionelle i det de laver. man bliver altid taget godt imod og stemningen er super hyggelig. personalet er meget snak saglig, og man føler sig altid velkommen, man går der fra med rigtig flot hår, og oven i købet med et smil på læben 🙂
skide godt!!
frisør goldlock er top professionelle i det de laver. man bliver altid taget godt imod og stemningen er super hyggelig. personalet er meget snak saglig, og man føler sig altid velkommen, man går der fra med rigtig flot hår, og oven i købet med et smil på læben
🙂
TobiasTobias skrev den 19. marts 2012 at 07:10:
Man bliver helt afhængig! Når man først har været hos Lotte hos Frisør Goldlock, så kommer man igen! Jeg har været hos Lotte siden 2001 og kunne aldrig finde på at være “utro”. Har anbefalet Frisør Goldlock til familie, venner og kolleger, og alle der har besøgt Frisør Goldlock er blevet faste kunder.
Man bliver helt afhængig!
Når man først har været hos Lotte hos Frisør Goldlock, så kommer man igen! Jeg har været hos Lotte siden 2001 og kunne aldrig finde på at være “utro”. Har anbefalet Frisør Goldlock til familie, venner og kolleger, og alle der har besøgt Frisør Goldlock er blevet faste kunder.
JosefineJosefine skrev den 19. marts 2012 at 07:10:
Har altid været glad for resultatet og nyder den gode stemming i salonen.
Har altid været glad for resultatet og nyder den gode stemming i salonen.
Urs KentUrs Kent skrev den 19. marts 2012 at 07:09:
Hygge og kvalitet til en god pris Jeg er gennem de seneste 8 år blevet klippet af Lotte. Det er altid hyggeligt, resultatet er godt og prisen for en gang herreklip er absolut til at overkomme 🙂 Glæder mig allerede til næste gang.
Hygge og kvalitet til en god pris
Jeg er gennem de seneste 8 år blevet klippet af Lotte.

Det er altid hyggeligt, resultatet er godt og prisen for en gang herreklip er absolut til at overkomme 🙂

Glæder mig allerede til næste gang.
ElisabethElisabeth skrev den 19. marts 2012 at 07:09:
Fantastisk frisør Super frisør – klipper fantastisk. Jeg har gået der i rigtig mange år. Altid en dejlig oplevelse.
Fantastisk frisør
Super frisør – klipper fantastisk. Jeg har gået der i rigtig mange år. Altid en dejlig oplevelse.
alexander taarnbergalexander taarnberg skrev den 19. marts 2012 at 07:09:
TOP AF POPPEN er altid helt ud tilfreds 🙂
TOP AF POPPEN
er altid helt ud tilfreds 🙂
CamillaCamilla skrev den 19. marts 2012 at 07:08:
En sikker vinder, til en god pris Efter at have vundet et gavekort til frisørsalonen for 6 år siden har jeg ikke fået farvet hår andre steder. Deres farve lever altid op til forventningerne og de er gode til at rådgive og vejlede – dog uden at påvirke dig til noget du ikke har lyst til. Jeg har også fået lavet extensions derhenne og var meget tilfreds med resultatet. Jeg har endda v.ret derinde og oplevet, at de har sagt nej til at lave extensions på én kvinde fordi de ikke mente hendes hår kunne bare det hvilket er en klar indikation for, at de er der for kunden og ikke for egen vinding. Har ydermere anbefalet frisøren til både venner, familie og kollegaer – alle har været glade og fuldt ud tilfredse med resultatet når de er gået ferfra. Skal tilbage igen.
En sikker vinder, til en god pris
Efter at have vundet et gavekort til frisørsalonen for 6 år siden har jeg ikke fået farvet hår andre steder. Deres farve lever altid op til forventningerne og de er gode til at rådgive og vejlede – dog uden at påvirke dig til noget du ikke har lyst til. Jeg har også fået lavet extensions derhenne og var meget tilfreds med resultatet. Jeg har endda v.ret derinde og oplevet, at de har sagt nej til at lave extensions på én kvinde fordi de ikke mente hendes hår kunne bare det hvilket er en klar indikation for, at de er der for kunden og ikke for egen vinding. Har ydermere anbefalet frisøren til både venner, familie og kollegaer – alle har været glade og fuldt ud tilfredse med resultatet når de er gået ferfra. Skal tilbage igen.
Mette PMette P skrev den 19. marts 2012 at 07:07:
Super frisør – varetager altid kundens ønsker Jeg er kommet i frisør Goldlock de sidste 3 år, og jeg kunne aldrig finde på at skifte trods den time lange kørsel! Før jeg kom til Goldlock gav jeg kassen for at få ordnet mit hår uden, at det blev derefter. Hos Goldlock er det for det første billigt, og de varetager altid kundens ønsker, men er ikke blege for at give deres ærlige menning om ens ønsker, og ville helt sikkert fraråde noget, de ved ikke ville blive pænt. Jeg blev i hvert fald frarådet at klippe mig korthåret og få gjort det lyst, da det ikke ville blive pænt og må nu også sige, jeg er glad for jeg ikke gjorde det! Elsker mit hår og det er bestemt kun de bedste frisører der skal ordne det. Vælg derfor Goldlock hvis du ønsker den bedste service og deres ærlige mening.
Super frisør – varetager altid kundens ønsker
Jeg er kommet i frisør Goldlock de sidste 3 år, og jeg kunne aldrig finde på at skifte trods den time lange kørsel!

Før jeg kom til Goldlock gav jeg kassen for at få ordnet mit hår uden, at det blev derefter. Hos Goldlock er det for det første billigt, og de varetager altid kundens ønsker, men er ikke blege for at give deres ærlige menning om ens ønsker, og ville helt sikkert fraråde noget, de ved ikke ville blive pænt.

Jeg blev i hvert fald frarådet at klippe mig korthåret og få gjort det lyst, da det ikke ville blive pænt og må nu også sige, jeg er glad for jeg ikke gjorde det!

Elsker mit hår og det er bestemt kun de bedste frisører der skal ordne det.

Vælg derfor Goldlock hvis du ønsker den bedste service og deres ærlige mening.
Michelle DeisMichelle Deis skrev den 19. marts 2012 at 07:07:
Det bedste af det bedste !! Helt klart den bedste frisør og extensions man kan ønske sig ! Man føler sig altid velkommen og godt tilpas i salonen !! Og det hele er SUPER kvalitet 🙂
Det bedste af det bedste !!
Helt klart den bedste frisør og extensions man kan ønske sig ! Man føler sig altid velkommen og godt tilpas i salonen !! Og det hele er SUPER kvalitet 🙂
NADIALINE VON BACHNADIALINE VON BACH skrev den 19. marts 2012 at 07:06:
Københavns top klasse frisør Jeg har kun rosende ord om frisør goldlock.. københavns dejligste frisørere der ved hva de laver, og altid skøn stemning og glade ansigter… frisør goldlock ligger centralt og du føler dig altid hjemme og velkommen…. get inspired og kig forbi deres salon.. jeg anbefaler dem 10000000% kiss kiss bang bang..
Københavns top klasse frisør
Jeg har kun rosende ord om frisør goldlock.. københavns dejligste frisørere der ved hva de laver, og altid skøn stemning og glade ansigter… frisør goldlock ligger centralt og du føler dig altid hjemme og velkommen…. get inspired og kig forbi deres salon.. jeg anbefaler dem 10000000%

kiss kiss bang bang..
Kenneth NielsenKenneth Nielsen skrev den 19. marts 2012 at 07:06:
Klip, hygge og god service Jeg bliver kippet ca hver 5 uge dernede.. Og har altid fået super behandling. Når man kommer ind bliver man altid taget godt i mod. Og så er det nogle super søde piger dernede.. Jeg har kommet der i ca 5-6 år nu..og bliver ved med det..
Klip, hygge og god service
Jeg bliver kippet ca hver 5 uge dernede.. Og har altid fået super behandling. Når man kommer ind bliver man altid taget godt i mod. Og så er det nogle super søde piger dernede.. Jeg har kommet der i ca 5-6 år nu..og bliver ved med det..
HannahHannah skrev den 19. marts 2012 at 07:06:
Super service Dygtige frisører med speciale i hair extensions. Pænt arbejde til gode priser.
Super service
Dygtige frisører med speciale i hair extensions. Pænt arbejde til gode priser.
Taja AndersenTaja Andersen skrev den 19. marts 2012 at 07:05:
Fantastisk god service Jeg har kommet inde hos Lotte & pigerne siden jeg var 13 år og er 19 i dag. Jeg har altid fået så god betjening, og fede resultater. Jeg elsker at komme derinde, man bliver altid taget så godt imod, og der er aldrig en sur mine. Har prøvet alverdens hårfarver, snart og har altid været meget tilfreds. Hvis der nu skulle være noget som jeg ville have lavet om, eller noget er de altid søde til at hjælpe mig så hurtigt som muligt. Jeg er meget tilfreds, og anbefaler frisør Goldlock til alle jeg kender, de er også meget tilfredse. Dem af jer som syntes det er noget møg det de laver, tænker jeg bare. Hm, er i gammeldagse eller hvad ?! for jeg har godt nok aldrig fået dårlig behandling, uanset om jeg var tilfreds meget h.ret eller ikke. tvært i mod, syntes altid de hjælper alt hvad de kan! er meget tilfreds, forts.t s.dan der piger! 🙂
Fantastisk god service
Jeg har kommet inde hos Lotte & pigerne siden jeg var 13 år og er 19 i dag. Jeg har altid fået så god betjening, og fede resultater. Jeg elsker at komme derinde, man bliver altid taget så godt imod, og der er aldrig en sur mine. Har prøvet alverdens hårfarver, snart og har altid været meget tilfreds. Hvis der nu skulle være noget som jeg ville have lavet om, eller noget er de altid søde til at hjælpe mig så hurtigt som muligt. Jeg er meget tilfreds, og anbefaler frisør Goldlock til alle jeg kender, de er også meget tilfredse. Dem af jer som syntes det er noget møg det de laver, tænker jeg bare. Hm, er i gammeldagse eller hvad ?! for jeg har godt nok aldrig fået dårlig behandling, uanset om jeg var tilfreds meget h.ret eller ikke. tvært i mod, syntes altid de hjælper alt hvad de kan! er meget tilfreds, forts.t s.dan der piger! 🙂
PiaPia skrev den 19. marts 2012 at 07:05:
behageligt og dygtigt personale Goldlock er et rart sted at komme og man går altid derfra tilfreds
behageligt og dygtigt personale
Goldlock er et rart sted at komme og man går altid derfra tilfreds
michellemichelle skrev den 19. marts 2012 at 07:04:
super frisør ! så. søde piger der virkelig hjælper dig til at tæffe de rigtige valg. har aldrig følt mig så godt til pas. kan varm anbefaldes til både hår farve, klip eller super flot og billig hår extensions. det er virkelig stedet i dk. hvis man ska have en super sommer frisyre.
super frisør ! så. søde piger der virkelig hjælper dig til at tæffe de rigtige valg. har aldrig følt mig så godt til pas. kan varm anbefaldes til både hår farve, klip eller super flot og billig hår extensions. det er virkelig stedet i dk. hvis man ska have en super sommer frisyre.
tirsdagtirsdag skrev den 19. marts 2012 at 07:03:
Amazing! En helt fantastisk fris.r, med superb service! Professionelt! Jeg elsker at komme der og tager gerne toget en time for at komme hos Lotte og pigerne!
Amazing!
En helt fantastisk fris.r, med superb service!
Professionelt!
Jeg elsker at komme der og tager gerne toget en time for at komme hos Lotte og pigerne!
onsdagonsdag skrev den 19. marts 2012 at 07:03:
Flotteste extensions i danmark. tak endnu engang frisør goldlock, mine extensions har holdt i seks mdr. i er de bedste. Knus Julia
Flotteste extensions i danmark.
tak endnu engang frisør goldlock, mine extensions har holdt i seks mdr. i er de bedste.
Knus Julia
tirsdagtirsdag skrev den 19. marts 2012 at 07:02:
Meget mere end bare en frisør! Goldlocks er tip top professionelle, super service, god stemning og altid lækkert hår og udstråling når man går der fra. Jeg kan 100% står inde for Goldlocks ydelser, der levere fantastiske resultater gang på gang. Jeg er kommet der siden i sommer, og har fået et helt andet hår end da jeg startede, det er blevet tykkere og sundere og velplejet efter deres råd. Det eneste der måske er lidt øv, er at de er så eftertragtede, at man ikke lige altid kan få en tid med det samme (men det er vel bare et tegn på at de har succes). Faktisk er hele mit netværk begyndt at komme hos Goldlocks efter mine anbefalinger, og alle er enige i at de aldrig har fået en bedre og personlig behandling end hos Goldlocks. Hvis du søger kvalitet og en hyggelig tur til frisøren, så er Goldlocks stedet
Meget mere end bare en frisør!
Goldlocks er tip top professionelle, super service, god stemning og altid lækkert hår og udstråling når man går der fra.
Jeg kan 100% står inde for Goldlocks ydelser, der levere fantastiske resultater gang på gang. Jeg er kommet der siden i sommer, og har fået et helt andet hår end da jeg startede, det er blevet tykkere og sundere og velplejet efter deres råd. Det eneste der måske er lidt øv, er at de er så eftertragtede, at man ikke lige altid kan få en tid med det samme (men det er vel bare et tegn på at de har succes).
Faktisk er hele mit netværk begyndt at komme hos Goldlocks efter mine anbefalinger, og alle er enige i at de aldrig har fået en bedre og personlig behandling end hos Goldlocks.
Hvis du søger kvalitet og en hyggelig tur til frisøren, så er Goldlocks stedet
onsdagonsdag skrev den 19. marts 2012 at 07:02:
Goldlock lytter til dine behov Frisør Goldlock er en dejlig frisørsalon, da det er på kundens præmisser. Du får en god pleje både af dit hår, men også en personlig og behagelig frisør som varetager dine interesser. Priserne er utrolige billige, så man får meget for pengene
Goldlock lytter til dine behov
Frisør Goldlock er en dejlig frisørsalon, da det er på kundens præmisser. Du får en god pleje både af dit hår, men også en personlig og behagelig frisør som varetager dine interesser. Priserne er utrolige billige, så man får meget for pengene