Cold fusion extensions

Cold fusion extensionsCold fusion – Extensions der kan holde i helt op til 6 måneder

Cold Fusion Extensions gør at dine hårforlængelser føles behagelige og naturlige, da denne metode er helt uden brug af lim, som i nogle tilfælde kan få extensions til at føles tøre og stive.

Cold Fusion metoden egner sig til alle hårtyper. Cold Fusion Extensions er lavet for mindst muligt at skade dit hår, ved skånsomt at fastsætte dine nye hair extensions.

Denne skånsomme metode sikre også at du bevare dit sunde hår, ved ikke at bruge nogle skadelige midler. Cold Fusion fastgøre dine hair extensions med små micro ringe, som en tot af dit eget hår stikkes igennem. Derefter klemmer en tang om ringene, så dine extensions på den måde fastgøres til dit eget hår. Dette resulterer også i at dine Micro Ringe Extensions er meget nemmere at frigøre igen, når du en dag ikke længere ønsker at have dem i, eller blot skal have skifte dine extensions.

Efter ca. 4-6 uger fjerner man hårforlængelsen for at rykke den op til hovedbunden igen, hvor den i sin tid blev påsat. Dette sker ved at klemme på micro ringene med en tang så de åbner dig, rykke hårforlængelsen op på plads og derefter fastgøre micro ringene igen, nemmere bliver det ikke. Denne proces gentages indtil den dag, hvor du ønsker at udskifte dine hair extensions.

Er man påpasselig med sine Micro Ringe Extensions, kan de holde i helt op til 6 måneder! Dette gør Cold Fusion metoden til en god løsning for dig, som søger en langsigtet og derfor billig løsning på flotte extensions.

Cold Fusion Micro Ringe er en popular og meget skånsom løsning til alle slags hårtyper!