Din city frisør i hjertet af København

Goldlock er en trendy frisør i København K. – med beliggenhed som en ægte city frisør ved Nørreport st., kan du bagefter nemt tage ud og shoppe med dit nye hår.

Frisør Goldlock® Hair Extensions

Ahlefeldtsgade 16 kld
1353 København K
Tlf: 33 146 147

Mobil: 22 19 29 00

Kun 2. min. Fra Nørreport st. og Metro

nørreport station

goldlock-map

.

Goldlock er city frisøren der altid sørger for at være up to date med de seneste tendenser, de hotteste modefrisurer og de nyeste hair extensions.

Hvis du leder efter en city frisør, der er med på beatet og hele tiden har fingeren på pulsen i forhold til nye tiltag i modeverdenen, så behøver du ikke søge længere. Goldlock er city frisøren med ekspertise i både de basale elementer indenfor frisørfaget, men også i særlig grad de nye tendenser.

Vil man være en seriøs city frisør, bør man have fingeren på pulsen hver eneste dag, og det har vi. Vi er formentlig også den city frisør i landet, der har størst erfaring indenfor hårforlængelse – det man også kalder hair extensions.

Vi betegner i al beskedenhed os selv som eksperter i kunstig hårforlængelse. Vi har extensions i mange varianter, priser og farver, og de fås både som glat og krøllet hår.