Alternativ og grænsebrydende hårmode

Sebastian Professionals seneste kollektion Urban Explorers henter inspiration fra 4 vidt forskellige og alternative storbyer for at skabe en helt ny, unik og ikke mindst uventet stil.

Grib dit pas og rejs med! Sebastian Professionals Urban Explorers kampagne tager håret med på en rejse rundt til alternative storbyer i hele verden for at hente ny inspiration fra stilen, kulturen, livsstilen og arkitekturen her. Byerne er Berlin, Shanghai, Sao Paolo og San Fransisco.

”Vi valgte disse fire byer, fordi de har en snert af noget ”råt” i sig. Og dette rå element ønskede vi at fremkalde i håret også”, udtaler Shay Dempsey, som er global kunstnerisk leder hos Sebastian Professional.

”Enhver kan finde de sædvanlige temaer, når vi taler om byer som New York, Paris, London og Milano, men Sebastian havde et ønske om at finde lidt mere alternative stilarter.”

På trods af – eller måske netop fordi – stilarterne udspringer fra 4 vidt forskellige steder på kloden, er disse looks unikke på deres helt egen måde og vil helt sikkert være med til at forme hårmoden i denne sæson.

”Som fotograf, designer og stylist har jeg altid været inspireret af grænse-skubbende kulturer og stil-påvirkninger fra internationale storbyer,” siger Seema Hamid, som er visionær og kurator for Sebastian Professional. ”Det har været en fantastisk mulighed at arbejde sammen med Sebastian Professional og være kurator for dem. Denne kampagne har taget os med på en rejse rundt i 4 vidt forskellige byer med meget alsidige stilarter og givet os inspirationen til at skabe de mest grænsebrydende looks indenfor hårmode,” slutter hun.

Se et par smagsprøver på den seneste nyskabende hårmode fra de 4 byer her.

6259 replies

Kommentarer er lukkede.