Sommer hair extension til den heldige vinder

Vinderen af Maj lodtrækningen om en hair extension

Vi har igen haft fornøjelsen af at trække lod om en gratis hair extensions blandt alle tilmeldingene.

Dette er den sidste lodtrækning inden konkurrencen holder sommerferie!

Men hvem vandt en gratis hair extension?

Læs mere

Slicked hairstyle for wavy hair – hårmode for alle

Slikket frisure til bølget hår er en frisure, alle med langt hår kan lave. Og du behøver ikke engang en modefrisør til hjælp

Guido Palau, som er kreativ konsulent hos Redken har til denne frisure virkelig haft fokus på at udnytte forcerne i de individuelle hårstrukturer som grundlag for den mest optimale og smarte frisure.

Læs mere

Hair extensions – charme, selvtillid og lækkert hår

Vi har alt i extensions. Kig ind til os og få råd og vejledning om hårforlængelse, og forlad os inden længe med langt, smukt modelhår takket være hair extensions

Hos goldlock har vi hårforlængelse for enhver pengepung og personlig stil.

Som den førende city frisør i København er vi meget optagede af at møde dig, der hvor du er indenfor netop ovennævnte kriterier vedr. din personlighed og økonomiske formåen.

Samtidig kan vi selvfølgelig godt lide at dele al vores viden og erfaring om hårmode med dig, hvis du har lyst til at høre om det. Vi kunne f.eks. fortælle dig om alle de mange muligheder, der findes ift. at skabe dit lange drømmehår ved hjælp af kvalitets hair extensions i alle mulige farver, længder, kvaliteter og strukturer.

Læs mere

Hårmode casual low ponytail

Her beskriver vi kort endnu en hårmode trend for 2013 – den såkaldte casual low ponytail.

Det er ikke svært at style en lav, casual hestehale. Du behøver blot samle alt dit hår helt inde imod nakken. Men vil du skabe hårmode, er du nødt til lige at gøre det en anelse anderledes. Og her kunne du selvfølgelig vælge at lade dig inspirere af designere som Alexander Wang for lige at tilføje noget god smag til alle de mange fortolkninger af begrebet lav hestehale.

Læs mere

Få extensions billigt men i høj kvalitet hos Goldlock

Vi holder, hvad vi lover. Det gør vores billige extensions også

Hårforlængelse behøver ikke at tage lang tid. Hos os får du høj kvalitet for pengene, når vi påsætter dine billige hair extensions

Ønsker du at finde hair extensions billigt? Og kunne du tænke dig et langt og fyldigt hår, men går og tror, at du ikke vil kunne opnå det på en time eller to?

Læs mere