Hårmode trends 2013

Her giver din frisør dig endnu én af 2013 ’s hårmode trends – den lave hestehale.

Low ponytail / Den lave hestehale: et 2013-statement i stil.

Hestehaler er en konstant frisure, der aldrig går af mode. Og rigtigt mange af 2013 s frisurer er faktisk også bygget på denne og andre “evergreens”, idet man tilstræber at genfortolke dem til nye og tidssvarende stilarter.

Læs mere

Hårmode tendenser – platin blond

Din modefrisør fortæller her om én af forårets trends inden for hårmode, – det platin blonde look

Hvis det nogensinde har været ude af mode, så kan vi ikke huske det; hvilket jo så er en anden måde at sige, at platin blond er en af 2013 absolutte trends indenfor hårfarve.

 

Med Ruby Jean Wilson som trendens seneste “poster girl”  har vi den perfekte baggrund for igen at genskabe 1960ernes “Factory Girl”-stemning her i den nye sæson.

 

Så hvis du planlægger at skifte hårfarve, og hvis du går efter en hårfarve, der får dig til at skille dig ud fra mængden, så overvej at chokere med et blondt hår. En hårfarve, som måske får din omverden til at måbe, men samtidig til også selv at overveje det platin blonde hår.

 

Til tider bliver mørke hårrødder betragtet som en ønskværdig del af den afblegede, blonde hårstil. Men ønsker du at afprøve den platinblonde hårfarve i nær fremtid, mener vi, det vil være sikrest at undgå “the dirty roots look”.  Gå hellere efter en helfarvning i platin blond / hvidblond. Det betyder ganske vist mere vedligeholdelse, men hele virkningen af det platin blonde look vil blive betydeligt mindre, hvis du vælger de mørke rødder.

 

Læs mere og se eksempler på den platin blonde hårmode her

 

Og følg med i næste uge, hvor vi giver flere bud på 2013 hårmoden.

Ny trend på vej – Hårmode 2013

Half-Tuck på vej tilbage – Hårtrends 2013

Sådan bliver hårmoden i 2013. Læn dig tilbage og lad din modefrisør guide dig rundt i de sidste nye hårtrends.

To gange om året – eller hver gang en ny sæson for trends og hårmode begynder – har hver og én af os en perfekt undskyldning for lige at opfriske vores personlige stil og ikke mindst vores hår.

Læs mere

Alternativ og grænsebrydende hårmode

Sebastian Professionals seneste kollektion Urban Explorers henter inspiration fra 4 vidt forskellige og alternative storbyer for at skabe en helt ny, unik og ikke mindst uventet stil.

Grib dit pas og rejs med! Sebastian Professionals Urban Explorers kampagne tager håret med på en rejse rundt til alternative storbyer i hele verden for at hente ny inspiration fra stilen, kulturen, livsstilen og arkitekturen her. Byerne er Berlin, Shanghai, Sao Paolo og San Fransisco.

Læs mere

Slut med tørt hår

Din frisør giver gode råd om tørt hår

Her bringer din modefrisør sidste afsnit i føljetonen om tørt hår. Vi beskriver punkt for punkt de mulige ”fejlbehandlinger” og giver dig tips til at ”gøre det rigtigt”.

Læs mere